JAK ZÍSKAT V PRAZE BYT O HODNOTĚ 10 MIL JEN ZA 3 MIL

Na pražském trhu jde o naprostou utopii. Ano, na první pohled to tak může působit. Nicméně před týdnem jsme s jedním klientským párem udělali první krok k tomu, abychom tohoto cíle dosáhli. Nebo, respektive první krok jsme udělali už před rokem a půl, kdy jsme vyřídili u Komerční banky hypotéku bez vybrané nemovitosti, takže klienti mají rok a půl starou sazbu a stále ještě další rok a půl na hledání nemovitosti. Před týdnem jsme udělali první krok k tomu, abychom pro ně získali byt za zhruba třetinu jeho hodnoty.

Věřím, že v průběhu letošního roku budu moct k tomuto příspěvku psát pokračování o tom, jak nám plán pokračuje. Plán? Ano, záměrně nepíšu, že se jedná o koupi bytu, kde by třetinová nákupní cena byla skutečně utopií, ale o spojení developerského záměru a pořízení vlastního bydlení.

Náš cíl je koupit rodinný dům za 8 mil, provést přestavbu na 3 bytové jednotky za 7 mil, dvě menší prodat každou za 6 mil a poslední, největší o hodnotě cca 10 mil, tak zůstane klientům se zůstatkem hypotéky 3 mil, tedy splátkou zhruba 12 tisíc měsíčně.

Troufli byste si na takovou akci? Pokud ne sami, jsme tu pro Vás. Náplní naší práce není jen vyřídit hypotéku, kterou si sami navrhnete, ale naopak vymyslet celý postup okolo a provést Vás možná klikatou cestou, ale cestou k cíli.

20230129 - foto 1

20230129 - foto 2

20230129 - foto 3

20230129 - foto 4